b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieën
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina

Tv-kijker moet aan nieuwe coaxkabel

8 Juli 2011
DEN HAAG -  Televisiekijkers moeten vanaf 1 januari 2013 zorgen dat ze een kabel aan hun toestel hebben die bestand is tegen storingen van mobiel internet. In dat jaar komt de nieuwe 800 MHz-frequentie beschikbaar, die gebruikers van smartphones de ruimte geeft om vrij en veelvuldig te kunnen blijven internetten.
Tv-kijkers moeten in 2013 nieuwe kabels installeren.Tv-kijkers moeten in 2013 nieuwe kabels installeren.

De nieuwe band is nodig omdat het gebruik van toestellen als de iPhone en de Blackberry enorm is gestegen. De populaire 'apps' die daarvoor te downloaden zijn, leggen een groot beslag op het mobiele internetverkeer. De nieuwe 800 MHz-band gaat daarvoor extra ruimte bieden, maar kan storingen opleveren aan de coaxkabel die de meeste tv-toestellen voorziet van een kabelsignaal.

De bedrijven gaan hiertoe hun klanten informeren welke snoeren storingen kunnen voorkomen. Vooral de oude generatie tv-kabel lijkt last te krijgen van de nieuwe frequentieruimte. Daarbij speelt onder andere een rol hoe dicht de telefoonmast in de buurt van een huis staat. Als die ver van een woning gelegen is en de kabel 'oud' is, moet de telefoon extra veel moeite doen om een signaal te krijgen, wat tot storingen kan leiden op tv. Tv-kijkers doen er daarom goed aan in zo'n geval een 'nieuwe generatie' coaxkabel aan te schaffen.

Bron: Telegraaf

 

TVkabels.nl is hierop voorbereid en biedt u de hoogwaardige kwaliteitskabels van Hirschmann. 
 


 

 Coax-kabels-15-meter
Coax kabels - 1,5 me..
Coax-kabels-25-meter
Coax kabels - 2,5 me..
Coax-kabels-5-meter
Coax kabels - 5 meter
Coax-kabels-75-meter
Coax kabels - 7,5 me..
Coax-kabels-10-meter
Coax kabels - 10 meter
Coax-kabels-15-meter
Coax kabels - 15 meter
Coax-kabels-20-meter
Coax kabels - 20 meter
Coax-adapters
Coax adapters


Bezig met laden...
   1  2  


| Meer