b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieƫn
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina

Macbook kabels

Wilt u een Macbook kabel kopen? Bij TVkabels.nl bent u aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan Macbook kabels tegen scherpe prijzen. Bij ons kunt u korte en lange Macbook kabels bestellen. Alle kabels die voor 16.00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestel uw Macbook kabel daarom online bij TVkabels.nl en u betaalt GEEN verzendkosten!


Geen producten aanwezig

Macbook kabels bestellen 

Wij hebben diverse soorten Macbook kabels om uw Macbook aan te sluiten op bijvoorbeeld een beamer. Heeft u een Macbook Air dan heeft u bijna naar alle zekerheid een mini displayport aansluiting. Wilt u deze verbinden met een scherm of beamer dan zou bijvoorbeeld een mini displayport naar HDMI adapter een optie zijn. Mocht u in bezit zijn van een oude beamer met enkel een VGA aansluiting dan is een mini displayport naar VGA adapter een optie.


Mini displayport naar HDMI

Met een mini displayport naar HDMI adapter sluit u uw Macbook of Macbook Air aan op TV of beamerscherm. Bekijk van te voren eerst goed op uw Macbook of deze in bezit is van een mini displayport aansluiting. Weet u niet zeker hoe deze aansluiting eruit ziet? Hieronder hebben wij een mini displayport aansluiting afgebeeld.Mini displayport naar HDMI is moeilijk te onderscheiden van Mini DVI naar HDMI. Een mini DVI aansluiting is relatief groter dan een mini Displayport aansluiting. Deze adapter maakt het mogelijk om een HDMI monitor aan te sluiten op een vrije mini displayport aansluiting. In 2008 kondigde Apple mini displayport aan. Sindsdien werden de Macbooks en Macs voorzien van een mini displayport aansluiting. Later kwamen er ook andere merken met een mini displayport aansluiting, waaronder Asus, HP en Dell. Aangezien niet alle apparaten een mini displayport aansluiting hebben, zijn er adapters op de markt gekomen waarmee u apparaten met een mini displayport aansluiting kunt verbinden met bijvoorbeeld een TV met een HDMI aansluiting. Hiervoor heeft u dus een mini displayport naar HDMI aansluiting.

Mini displayport naar VGA

Met een mini displayport naar VGA adapter sluit u bijvoorbeeld een Macbook aan op een beamer of scherm met een oude VGA aansluiting. Zo is het toch nog mogelijk om uw Macbook Air te verbinden met een ouder type beamer of computerscherm. Helaas is de resolutie van VGA niet zo hoog in vergelijking met een HDMI aansluiting. De resolutie van VGA is analoog en van HDMI is digitaal. De digitale beeldresolutie van HDMI is vele malen groter dan een VGA resolutie. Desalniettemin is de beeldresolutie van VGA ook van prima kwaliteit. De mini displayport naar VGA adapter is dus een goede optie als u een iMac of Macbook wilt verbinden met een apparaat welke alleen een VGA aansluiting heeft.
Mini displayport thunderbolt
De nieuwe MacBook, Macbook Pro en MacBook Air, iMac, Mac Pro en Mac Mini hebben allemaal een Mini displayPort aansluiting. Hierop kunt u met een adapter een extern beeldscherm of een projector aansluiten. Mini displayport  wordt ook wel Thunderbolt genoemd. Dankzij de interne omvormer is de mini displayport thunderbolt naar HDMI adapter volledig plug&play en hoeft je dus geen software of drivers te installeren om het beeld over te brengen.  Het voordeel van bijvoorbeeld een Macbook Air aansluiten op een extern beeldscherm is dat u al uw werk kunt doen op een extra of groter scherm. 
HDMI kabel Macbook (air)
De snelste en makkelijkste manier om uw Macbook aan te sluiten op de TV is door gebruik te maken van een HDMI kabel . Het grote voordeel van een HDMI kabel voor de Macbook is dat het storingsvrij is en dat je nooit last zult hebben van storingen of vertraging. Met de Macbook HDMI kabel geniet u van het allerbeste 4K HDR-beeld.

Een aantal Macbook modellen hebben geen standaard HDMI ingang. Als uw Macbook niet in bezit is van een HDMI ingang heb je naast een Macbook HDMi kabel ook een USB-C naar HDMI adapter nodig.

USB-C naar HDMI adapter
Deze USB-C naar HDMI adapter sluit u aan via de USB uitgang van uw Macbook. Vervolgens koppelt u de USB-C naar HDMI adapter met een losse hdmi kabel naar de HDMI uitgang van bijvoorbeeld uw TV.

Adapter Apple

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er diverse adapters voor Apple verkrijgbaar in onze webshop. Het is belangrijk dat u van te voren goed controleert welke aansluitingen u op uw Macbook of iMac heeft en vervolgens kijkt welke aansluitingen op het externe apparaat zitten. Wanneer u dit goed duidelijk heeft kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een Macbook Air hdmi adapter aan te schaffen. De HDMI adapter voor macbook geeft de maximale beeldresolutie door. 

Mocht u nog vragen hebben over Macbook kabels, dan kunt u dit mailen naar onze klantenservice afdeling. U kunt mailen naar info@tvkabels.nl.  | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.