b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieƫn
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina

GoPro Hero 4 

In oktober 2014 heeft GoPro de nieuwe GoPro Hero 4 aangekondigd. De GoPro Hero 4 is hiermee de opvolger van de GoPro Hero 3+.
 
De grootste verandering aan de GoPro Hero 4 is de processor. GoPro heeft zelf aangegeven dat de processor maar liefst twee keer krachtiger is dan de processor van de GoPro Hero 3+ Black Edition. De afmetingen en het gewicht van de GoPro Hero 4 is weinig veranderd ten opzichte van de Hero 3+. De nieuwe GoPro Hero 4 beschikt ook over een Bluetooth-functie.  Dankzij een nieuwe knop de GoPro Hero 4 is het gemakkelijker om je settings te veranderen. Daarbij is het mogelijk om met de GoPro Hero 4 te filmen in 4K en is er een nightmode, waardoor filmen en het maken van foto’s in het donker mogelijk wordt gemaakt.
 
TVkabels.nl heeft voor u de nieuwste accessoires geselecteerd omtrent de GoPro Hero 4. U kunt bij ons terecht voor GoPro Hero 4 kabels, GoPro Hero 4 opladers, GoPro Hero 4 helmet mounts, GoPro Hero 4 head strap of GoPro Hero 4 hoofdsteun, GoPro Hero 4 chest body strap of GoPro Hero 4 harnas,  GoPro Hero 4 case, GoPro Hero 4 pole of GoPro Hero 4 stok en vele andere accessoires voor uw GoPro.
 
Alle GoPro accessoires bij TVkabels.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit en met uiterste zorg geselecteerd en getest. Daarbij bieden wij de GoPro accessoires velen malen goedkoper aan dan de winkelsprijzen en de concurrende webwinkels.  


Geen producten aanwezig


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.