b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieƫn
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina
Coax kabel aansluiten

Door de komst van interactieve digitale televisie zijn er steeds meer zenders in High Definition. Om deze High Definition te kunnen uitzenden is de kwaliteit van de bekabeling van cruciaal belang. Hiervoor zijn goede kabels noodzakelijk. Daarom adviseert TVkabels.nl de Hirshmann coax kabels voor het aansluiten van uw interactieve digitale televisie. 

Het overkoepelende van de Nederlandse kabelaars, NLkabel, heeft een keurmerk met richtlijnen ontwikkeld: Kabel Keur. De Hirschmann coax kabels hebben een Kabel Keurmerk. Het aansluiten van uw coax kabels kunt u dus het beste met deze COAX bekabeling doen. Hiermee wordt ruis op uw beeldscherm of TV voorkomen.

Hetzelfde geldt voor splitters en versterkers. Deze zijn vatbaar voor straling van buitenaf. Hierdoor kan er ook storing ontstaan op uw TV. Dit komt omdat de oude splitters en versterkers meestal niet zijn ingericht voor een retour-signaal. Daarom adviseert TVkabels.nl ook de splitters en versterkers van Hirschmann. Deze COAX versterkers en COAX splitters zijn ook voorzien van het Kabel Keur. Deze splitters en versterkers zenden een retour-signaal uit. Hiermee wordt de beeldkwaliteit gegarandeerd. 

TVkabels.nl biedt een compleet aanbod aan Hirschmann COAX kabels tegen een betaalbare prijs. Een COAX kabel aansluiten was nog nooit zo eenvoudig. 

Hirschmann COAX kabel - 1,5 meter


Prijs: €19,95,-
Lengte: 1,5 meter

Klik hier voor meer informatie of bestel direct via onze webshop!

Hirschmann COAX kabel - 3 meterPrijs: €24,95,-
Lengte: 3 meter

Klik hier voor meer informatie of bestel direct via onze webshop!

Hirschmann COAX kabel - 5 meterPrijs: €29,95,-
Lengte: 5 meter

Klik hier voor meer informatie of bestel direct via onze webshop!

Hirschmann COAX kabel - 10 meterPrijs: €34,95,-
Lengte: 10 meter

Klik hier voor meer informatie of bestel direct via onze webshop!
    26-03-2015 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.