b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieƫn
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina

Jack kabel kopen

Wilt u een jack kabel kopen? Bij TVkabels.nl bent u aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan jack kabels. Wanneer u uw jack kabels voor 16.00 uur besteld, versturen wij het dezelfde dag nog met PostNL. U heeft het dan de volgende werkdag in huis. Een jack is een elektrische connector waarin een ronde stekker past.
 Jack-kabels-05-meter
Jack kabels - 0,5 me..
Jack-kabels-1--meter
Jack kabels - 1 meter
Jack-kabels-15-meter
Jack kabels - 1,5 me..
Jack-kabels-25-meter
Jack kabels - 2,5 me..
Jack-kabels-3-meter
Jack kabels - 3 meter
Jack-kabels-5-meter
Jack kabels - 5 meter
Jack-kabels-10-meter
Jack kabels - 10 meter
Jack-adapters
Jack adapters

Jack kabel of verlengkabel

In Nederland wordt de stekker van de jack kabel vaak jack plug of audio jack genoemd. Een jack kabel wordt vaak gebruikt om audio aan te sluiten bij bijvoorbeeld hoofdtelefoons, een smartphone, autoradio’s, en muziekinstrumenten. TVkabels.nl heeft kabels voor alle jack verbindingen. Wij verkopen ook jack verlengkabels om uw huidige jack aansluiting te verlengen.

 Audio kabel jack

Een audio kabel jack, oftewel een jack kabel wordt getypeerd door een aantal kenmerken. Zo zijn er twee standaardmaten, de 3,5 mm (mini jack) en de 6,3 mm diameter jackplug. Sommige apparaten, bijvoorbeeld goedkopere audio apparatuur, hebben ook nog een kleinere 2,5 mm audio kabel jack aansluiting.  In deze gevallen worden er dan gebruikgemaakt van een verloopstekker van 2,5 naar 3,5 mm om tot bijvoorbeeld een reguliere koptelefoon aan te kunnen sluiten.

De meest gangbare audio kabel jack aansluiing vandaag de dag is de 3.5 mm mini jack. De oorspronkelijk 6.3 mm aansluiting vind u nog op de microfoon, hoofdtelefoons en vooral analoge en digitale audioapparatuur zoals een elektrische (bas)gitaar.

Jack kabel connectoren

De professionele jack kabels zijn voorzien van een laagje goud. Dit zijn vergulde jack kabel connectoren. Oftewel vergulde kabels. Het voordeel van vergulde jack kabel is dat deze niet gaat oxideren. Dit is een vorm van slijtage. Dit zorgt ervoor dat de jack kabel na verloop van tijd nog steeds goed contact maakt met het apparaat waarop het wordt aangesloten.

Om twee jack kabels met elkaar te koppelen, heeft u een jack koppelstuk nodig. Dit is een klein metaal koppelstukje. Voor de rest heeft u ook nog een jack splitter, deze wordt gebruik om bijvoorbeeld een stereo signaal te splitsen in twee mono signalen.
3 5 mm jack of 3.5 mm jack kabel
3 5mm jack of 3.5 mm jack kabel is momenteel de meest gangbare en verkochte jack kabel op de markt. Bij TVkabels.nl kunt u verschillende soorten 3.5 mm jack kabels krijgen. Wij leveren ze in diverse lengtes, kwaliteit en soorten. Mocht u vragen hebben over 3 5 mm jack kabels dan helpen wij u graag verder!


 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.