b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieƫn
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina

Coax kabel kopen 

Wilt u een coax kabel kopen? Bij TVkabels.nl bent u aan het juiste adres. Wij verkopen coax kabels van verschillende prijsklassen en lengtes. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten coax kabels. Wij helpen u graag verder. Besteld u de coax kabel voor 16.00 uur, dan sturen wij hetzelfde dag nog naar uw huis toe. 
 


Coax-kabels-15-meter
Coax kabels - 1,5 me..
Coax-kabels-25-meter
Coax kabels - 2,5 me..
Coax-kabels-5-meter
Coax kabels - 5 meter
Coax-kabels-75-meter
Coax kabels - 7,5 me..
Coax-kabels-10-meter
Coax kabels - 10 meter
Coax-kabels-15-meter
Coax kabels - 15 meter
Coax-kabels-20-meter
Coax kabels - 20 meter
Coax-adapters
Coax adapters

Coax kabel 

Een coax kabel werd vroeger ook wel eens antennekabel genoemd. Tegenwoordig klopt de benaming eigenlijk niet meer. Er is namelijk niet echt sprake meer van een antenne. Coax kabels worden tegenwoordig vooral gebruikt om verbinding te maken met een TV decoder, satellietschotel of kabelmodem. Coax kabels zijn gevoelig voor storing van buitenaf. De grootste boosdoener hierin is het GSM- netwerk. De coax kabels van TVkabels.nl zijn afgeschermd voor die soort frequent voorkomende storingen.
 
TVkabels.nl heeft een groot assortiment aan coax kabels, ook wel coaxiale kabels genoemd. Coaxiale kabels kent verschillende kwaliteiten. Niet alleen de kernen van de coax kabels kunnen nogal sterk verschillen, maar ook de lengtes en de kwaliteit van de connectoren. Sommige coax kabels hebben het Kabel Keur logo. Dit betekent dat zij bestendig zijn tegen alle storingen van buitenaf bijvoorbeeld het 4G-netwerk wat momenteel overal in Nederland is uitgerold. Hirschmann coax kabel hebben zo een Kabel Keur logo. Wat zijn nou precies Hirschmann coax kabels?

Hirschmann coax kabels

Hirschmann coax kabels zijn hoogwaardige kwaliteitskabels. De Hirschmann coax kabels vallen onder de Kabelkeur coax kabels. Ze hebben een ultra hoge screening (Class A++). De kabels maken gebruik van vernieuwde 4G (LTE) proof connectoren. Dit betekent dat de kabels bestendig zijn tegen ruis van het 4G-telefoonnetwerk waarop bijna alle Nederlandse mobiele telefoons op aan zijn gesloten.

Door het compacte ontwerp van de Hirschmann kabels passen de connectoren perfect achter flatscreen TV’s. De kabels izjn geschit voor frequenties tot 3000 MHz.

Coax kabel kwaliteit 

De kwaliteit van een coax kabel loopt nogal uiteen. U kunt ervan uitgaan dat alle coax kabels van TVkabels.nl van goede kwaliteit zijn. Dus u hoeft niet bang te zijn dat het beeld met een goedkope coax kabel niet goed zal zijn. Voor ieder budget is er een geschikte coax kabels. Wilt u ruis volledig uitsluiten op uw TV dan adviseren wij de Hirschmann coax kabels. Zijn voldoen aan alle laatste eisen en specificaties op het gebied van coax kabels met hoogwaardige kwaliteit.
Coax kabel aansluiten
Een coax kabel aansluiten kunt u eenvoudig doen door de geschikte kabel te gebruiken. Voordat u de coax kabel gaat aansluiten is het belangrijk om er zeker van te zijn dat u de jusite kabel in handen heeft voor het gebruik ervan. Heeft u inderdaad de juiste kabel (coax kabel) in handen en is deze van de luiste lengte, dan kunt u van start gaan.
 
Volg de volgende stappen voor het aansluiten van een coax kabel:
 
  • Een coax kabel aansluiten doet u met de jusite benodigdheden. De volgende benodigdheden heeft u nodig: coax stekkers, de coax kabel, een scherp stanley mes en een striptang.
  • Strip de buitenmantel van de coax kabel. U gebruikt hiervoor de striptang. U verwijdert 10 tot 15 mm van de buitenmantel. Doe dit zorgvuldig, want u moet ervoor zorgen dat het koper onder de plastic mantel hierbij niet beschadigd.
  • Vouw de kopermantel om de buitenmantel heen. Dit doet u door de kopermantel naar achteren te buigen. Hierdoor komt de kernmantel (deze is wit van kleur) bloot te liggen. Strip vervolgens de kernmantel: ongeveer 5 mm van de kernmantel stript u met behulp van de striptang. Let hierbij ook op dat u de kernmantel niet beschadigd, want dit kan voor signaal verlies zorgen. Ook mag de kopermantel niet in aanraking komen met de kern, want dit kan voor kortsluiting zorgen.
  • U bevestigt nu de coax stekkers. U moet vervolgens de kern van de coax kabel door een gaatje in de stekkers worden gestoken. Vervolgens kunt u de stekkers vastzetten met een klein, bijgeleverd schroefje.
 
U bent nu klaar met het maken van de coax kabel. Bekijk het resultaat. Is de verbindin goed, dan bent u klaar  met de coax kabel aansluiten.
TV antenne kabel 
Een TV antenne kabel is een ander woord voor coax kabel. Het woord TV antenne kabel werd vroeger gebruikt omdat de TV nog werd aangesloten op de antenne. Dit is tegenwoordig niet meer het geval. Het aansluiten van de TV met een coax kabel gebeurt nu doormiddel van een digitale decoder.
 
Beste coax kabel
 
De beste coax kabels in het assortiment van TVkabels.nl zijn de Hirschmann coax kabels. Wilt u voor de beste kwaliteit gaan en ruis op uw beeldscherm volledig uitsluiten, dan adviseren wij ook de Hirschmann coax kabels. Deze kabels zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen storing doormiddel van het 4G-telefoonnetwerk uitsluiten. Gaat u voor veiligheid en wilt u genieten van volwaardig beeldkwaliteit neem dan de beste coax kabels van TVkabels.nl, de Hirschmann coax kabels.

Coax kabel 5 meter
 
De coax kabel van 5 meter is een veel verkochte coax kabel. Wij verkopen verschillende coax kabels van 5 meter in diverse prijsklassen. Zo hebben wij een budget kabel in ons assortiment welke een prijs heeft van €11,95 en wij hebben een hoogwaardige kwaliteit optische kabel van 5 meter met een prijs van €27,95. Bekijk de coax kabels 5 meter direct in onze shop.
 
Coax kabel 10 meter
 
De coax kabel van 10 meter is een veel verkochte coax kabel. Wij verkopen verschillende coax kabels van 10 meter in diverse prijsklassen. Zo hebben wij een budget kabel in ons assortiment welke een prijs heeft van €17,95 en wij hebben een hoogwaardige kwaliteit optische kabel van 10 meter met een prijs van €32,95. Bekijk de coax kabels 10 meter direct in onze shop.
 
Coax kabel 15 meter
 
De coax kabel van 15 meter is een veel verkochte coax kabel. Wij verkopen verschillende coax kabels van 15 meter in diverse prijsklassen. Zo hebben wij een budget kabel in ons assortiment welke een prijs heeft van €29,95 en wij hebben een hoogwaardige kwaliteit optische kabel van 15 meter met een prijs van €29,95. Bekijk de coax kabels 15 meter direct in onze shop.
 
Coax kabel 20 meter
 
De coax kabel van 20 meter is een veel verkochte coax kabel. Wij verkopen verschillende coax kabels van 20 meter in diverse prijsklassen. Bekijk de coax kabels 20 meter direct in onze shop.

 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.