b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieƫn
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina

DVI kabel kopen

Wilt u een DVI kabel kopen? Bij TVkabels.nl ben u aan het juiste adres voor al uw DVI kabels. Wij hebben een breed assortiment aan DVI kabel in verschillende soorten lengtes en kwaliteit. Als u uw DVI kabels voor 16.00 uur besteld, sturen wij hetzelfde dag nog met PostNL op, zodat u het de volgende werkdag in huis heeft.

 


DVI-kabels-15-meter
DVI kabels - 1,5 meter
DVI-kabels-2-meter
DVI kabels - 2 meter
DVI-kabels-25-meter
DVI kabels - 2,5 meter
DVI-kabels-3-meter
DVI kabels - 3 meter
DVI-kabels-5-meter
DVI kabels - 5 meter
DVI-kabels-10-meter
DVI kabels - 10 meter
DVI-kabels-15-meter
DVI kabels - 15 meter
DVI-kabels-20-meter
DVI kabels - 20 meter
DVI-adapters
DVI adapters


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
Philips-DVI-Dual-link--DVI-Dual-link-kabel Philips DVI Dual link - DVI Dual link kabel
Verruim uw kijkervaring met deze Philips DVI-DVI-kabel Geniet van betere beeldkwaliteit en geniet van betere geluidskwaliteit.met deze Philips DVI-DVI kabel. DVI D Dual link -DVI D Dual...
Klik hier voor meer informatie
6,95
Per stuk
Aantal:
Philips-DVI-Single-link-DVI-Single-link-kabel Philips DVI Single link - DVI Single link kabel
Verruim uw kijkervaring met deze Philips DVI-DVI-kabel Geniet van betere beeldkwaliteit en geniet van betere geluidskwaliteit.met deze Philips DVI-DVI kabel. DVI D Single link -DVI...
Klik hier voor meer informatie
6,95
Per stuk
Aantal:
DVI-female----VGA-male-adapter DVI female -- VGA male adapter
DVI Female - VGA Male Adapter. De DVI Female - VGA Male adapter is gemaakt van sterk materiaal wat zorgt voor een lange levensduur. DVI Female 25 pins - VGA Male 15 pins adapter &n...
Klik hier voor meer informatie
5,95
Per stuk
Aantal:
DVI-female-DVI-female-converter DVI female - DVI female converter
DVI Female - DVI Female converter. De DVI Female - DVI Female converter is gemaakt van sterk materiaal wat zorgt voor een lange levensduur. convert een Male DVI aansluiting naar een Fe...
Klik hier voor meer informatie
5,95
Per stuk
Aantal:
DVI-male-naar-DVI-male-converter DVI male naar DVI male converter
DVI Male naar DVI Male converter. De DVI Male - DVI Male converter is gemaakt van sterk materiaal wat zorgt voor een lange levensduur. convert een female DVI aansluiting naar een Male met de...
Klik hier voor meer informatie
5,95
Per stuk
Aantal:
DVI-female-DVI-male-adapter DVI female - DVI male adapter
DVI Female - DVI Male Adapter. De DVI Female - DVI Male adapter is gemaakt van sterk materiaal wat zorgt voor een lange levensduur. DVI Female 24 + 5 pins  - DVI Male 24 + 5 pins ...
Klik hier voor meer informatie
5,95
Per stuk
Aantal:

DVI kabels 

De afkorting voor DVI staat voor Digital Visual Interface. DVI kabels worden gebruikt voor data-overdracht naar monitoren. Hoewel HDMI nu de meest populaire videosignaal is, worden DVI kabels nog veel gebruikt. Voordat u een DVI kabel gaat aanschaffen, moet u goed kijken met welke DVI connector u precies te maken heeft.  Er zijn namelijk een aantal verschillende DVI connectoren. Wanneer u dit weet, dan kunt u de juiste kabel aanschaffen. Er bestaan inmiddels ook mini DVI kabels. Ook voor deze kabels kunt u bij TVkabels.nl terecht.

HDMI DVI kabel

Een HDMI DVI kabel wordt veel gebruikt als u een HDMI apparaat wilt verbinden met bijvoorbeeld een oudere monitor die enkel een DVI ingang heeft. Of heeft u een PC met een DVI-uitgang voor beeld en heeft u net een nieuwe TV aangeschaft die alleen maar een HDMI-poort heeft? Dan is de HDMI DVI kabel ook de ideale oplossing. Met een HDMI naar DVI dan wel DVI naar HDMI maakt een handige koppeling mogelijk tussen het moderne HDMI en het ietwat verouderde DVI.

Wij hebben veel verschillende HDMI DVI kabels in ons assortiment. Wij leveren de kabel in diverse lengtes en ook kunt u kiezen uit verschillende soorten kwaliteit connectoren.

DVI HDMI kabel

Een DVI HDMI kabel is exact hetzelfde als een HDMI DVI kabel. Beide kabels werken zowel als van HDMI naar DVI als van DVI naar HDMI. Deze kabel is bedoeld om twee digitale aansluitingen met elkaar te kunnen gebruiken.
DVI naar HDMI
Gaat u converteren naar in dit geval HDMI moet u even goed opletten. Let er altijd goed op dat u de juiste DVI HDMI kabel heeft of de juiste pluggen gebruikt. Zo maak het verschil of u een male plug aan de ene kant en een female connector aan de andere kant heeft bij een DVI kabel. U moet er ook rekening mee houden dat HDMI ook nog wel eens een mini connector kan hebben. Verder is er bij HDMI sprake van verschillende standaarden door de jaren heen. Alle nieuwe HDMI standaarden zijn gelukkig wel compatibel met oudere versies geïnstalleerd op oudere apparatuur.

Het is dus zeker mogelijk om DVI naar HDMI om te zetten, maar ook andersom. U kunt dit eenvoudig doen met een betreffende adapter of DVI naar HDMI kabel. Dit zelfde geldt voor HDMI naar DVI. Dit kunt u ook eenvoudig omschakelen door middel van een HDMI DVI kabel of adapter.
VGA naar DVI
Wilt u een beeldscherm aansluiten op uw computer op laptop? Dan kan het voorkomen dat deze apparatuur een VGA aansluiting heeft en uw monitor een DVI aansluiting. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Dit kunt u oplossen door middel van een VGA naar DVI kabel of VGA naar DVI adapter.

DVI adapter en VGA naar DVI adapters

Wij hebben naast VGA naar DVI kabels ook DVI naar VGA adapters. Deze adapter kunt u insteken in uw PC en vervolgens kunt u hierop een VGA kabel aansluiten. U kunt nu genieten van videosignalen op uw beeldscherm of monitor. Let bij de aanschaf van een VGA naar DVI adapter goed op de connectoren. Deze kunnen namelijk nogal eens verschillen.

DVI aansluiting

Een DVI aansluiting is eigenlijk een oude digitale technolgie. DVI staat voor Digital Visual Interface. Tegenwoordig is de DVI aansluiting niet snel meer terug te vinden op een TV, maar een DVI aansluiting wordt vaak nog wel gebruikt bij PC monitoren.

De DVI aansluiting is leverbaar in 5 verschillende varianten.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.