b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieƫn
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina
iPhone 6

In september 2014 is de iPhone 6 en de iPhone 6 plus aangekondigd. De nieuwe iPhone 6 en de iPhone 6 plus worden in drie verschillende varianten geleverd.  Je kunt kiezen uit een zwarte-, witte- of goudkleurige uitvoering. Apple heeft ervoor gekozen om het scherm van de iPhone 6 en de iPhone 6 plus groter te maken dan zijn voorganger, de iPhone 5(S).

De iPhone 6 heeft een schermgrootte van 4,7 inch en de iPhone 6 plus heeft een schermgrootte van 5,5 inch. Apple wil hiermee inhaken op een veranderende trend binnen de smartphonewereld. Tegenwoordig worden de schermen van een smartphone weer groot gemaakt, omdat het afspelen van content (bijvoorbeeld videofilmpjes) hiermee wordt bevorderd.
 
Wij van TVkabels.nl vinden het belangrijk om voor u de nieuwste accessoires omtrent de iPhone 6 en de iPhone 6 plus te selecteren. Daarom kunt u bij ons terecht voor iPhone 6 accessoires en iPhone 6 plus accessoires. In onze webshop vindt u een overzicht van iPhone 6 cases, iPhone 6 opladers, iPhone 6 hoesjes, iPhone 6 screenprotectors, iPhone 6 flip-overs en allerlei andere accessoires waarmee u nog meer uit uw iPhone 6 kunt halen.

 


Geen producten aanwezig


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.