b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieƫn
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina

De scart kabel

Wilt u een scart kabel kopen? Bij TVkabels.nl ben u aan het juiste adres voor al uw scart kabels en adapters. Wij hebben verschillende soorten scart kabels en adapters in het assortiment. Verschillende lengtes en kwaliteit kabels kunt u bij ons bestellen. Bestel uw scart kabels voor 16.00 uur, dan sturen wij het dezelfde dag nog op zodat u het de volgende werkdag in huis heeft.
 


Scart-kabels-075-meter
Scart kabels - 0,75 ..
Scart-kabels-15-meter
Scart kabels - 1,5 m..
Scart-kabels-25-meter
Scart kabels - 2,5 m..
Scart-kabels-5-meter
Scart kabels - 5 meter
Scart-kabels-10-meter
Scart kabels - 10 me..
Scart-adapters
Scart adapters

Scart kabel kopen

U kunt scart kabels kopen om eenvouding al uw scart apparatuur aan te sluiten. Op den duur zal scart vervangen gaan worden door nieuwe digitale standaarden. U kunt denken aan HDMI en DVI. Echter zitten er op veel oude televisies en de nieuwe televisies nog een scart aansluiting. Veel mensen gebruiken immers nog apparatuur waarop een scart in- en uitgang zit. Een scart kabel kopen is daarom geen overbodige luxe.

Ook voor digitale televisie wordt nog wel een gebruik gemaakt van een scart kabel om de decoder met de TV te verbinden. Hoewel de digitale standaarden de toekomst zullen zijn, zijn we voorlopig nog niet van de analoge scart kabel af.

Scart kabels

In 2018 bestaat de scart kabel 40 jaar. Dit moet natuurlijk worden gevierd! De scart standaard werd in 1978 ontworpen.  Scart kabels staan ook wel een beetje bekend onder de naam ‘euroconnector’. De naam is afkomstig omdat er in Europa nog geen standaard bestond voor dit soort kabels. Inmiddels werd de scart kabel in alle gebruikt, vandaar dat de naam euroconnector ontstond. Maar hoe lang gaat dit nog duren? Want de HDMI en DVI aansluiting verdringen langzaam maar zeker de scart aansluiting. Mocht je scart kabels nodig hebben dan helpen wij u graag verder. Er zijn allerlei soort scart kabels te krijgen. Deze zullen wij met u bespreken.

Scart adapters

Wij hebben een ruim assortiment aan scart adapters. Hiermee kunt u eenvoudig apparatuur zoals een DVD-speler of spelcomputer aansluiten op uw televisie.

Met een scart adapter is het eenvouding om een aansluiting te maken tussen uw apparatuur en uw televisie. U kunt de RCA (tulp) en S-video plugs in de scart adapter steken.  Daarna hoeft u alleen nog de scart kabel in de televisie te pluggen. Wij hebben naast scart adapters ook nog scart koppelstukken waarmee twee scart kabels aan elkaar kunt koppelen.

Scart naar tulp

Een scart naar tulp wordt veel gebruikt om bijvoorbeeld een oude video recorder aan te sluiten op een televisie met enkel een tulp- aansluiting. Op sommige nieuwe televisies is geen scart aansluiting meer aanwezig, maar deze is wel nog voorzien van een tulp aansluiting. Met een tulp aansluiting bedoelen wij drie verschillende plugjes. Deze hebben de kleuren (geel, rood en wit).
Scart aansluiting
Scart aansluitingen lopen nogal eens via een omweg. U kunt bijvoorbeeld denken aan een oude video-recorder die verstopt zit achter een kast of een DVD-speler welke 10 meter verder staat dan uw televisie. Wij hebben daarom verschillende kwaliteit en lengtes in ons assortiment. Zo kunnen wij iedereen voorzien van de juiste kabel om apparatuur met een scart aansluiting te verbinden. Zo hebben wij haakse maar ook rechte stekkers. U kunt bij ons ook een scart splitter en scart verloopstekkers bestellen.
Scart naar HDMI en scart naar VGA
Tegenwoordig is er veel nieuwe apparatuur op de markt gekomen, waardoor er ook andere videostandaarden zijn ontstaan. Denk hierbij aan een VGA of HDMI aansluiting. De scart naar HDMI adapter is het meest bekende voorbeeld. Veelal gebruikt om het analoge signaal van videorecorders om te zetten naar HDMI voor de nieuwste televisies. Maar zo heeft u ook de mogelijkheid om een digitale decorder met een oude TV te verbinden door middel van een HDMI naar scart adapter. Daarnaast bieden wij ook nog andere aansluitingen en kabels aan. Neem bijvoorbeeld de scart naar vga kabel. Met deze kabel kunt u bijvoorbeeld een videorecorder met uw computerscherm verbinden.

Scart splitters

TVkabels.nl heeft naast enkelvoudige scart kabels ook splitters in het assortiment waarmee je het scart signaal kunt splitten. Dit betekent dat u het scart signaal op meerdere beelschermen kunt afspelen. Knutselt u liever zelf een scart kabel in elkaar dan hebben wij ook scart kabel op rol beschikbaar en de losse scart connectoren zijn ook los verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen een juiste scart kabel of splitter verkrijgbaar.
 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.