b3e8f7b294a5efe3491bdd2445203bbc.jpg
Categorieƫn
Nieuwsbrief
Aanmelden
Bestsellers
Nieuwspagina

VGA kabels kopen

Wilt u een VGA kabel kopen? Bij TVkabels.nl bent u aan het juiste adres. Wij verkopen VGA kabels van verschillende soorten lengtes en kwaliteit. Wij hebben de kabel bijvoorbeeld leverbaar in 5 meter, 10 meter maar ook 1,5 meter. De VGA kabels zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit.
 


VGA-kabels-15-meter
VGA kabels - 1,5 meter
VGA-kabels-18-meter
VGA kabels - 1,8 meter
VGA-kabels-2-meter
VGA kabels - 2 meter
VGA-kabels-3-meter
VGA kabels - 3 meter
VGA-kabels-5-meter
VGA kabels - 5 meter
VGA-kabels-10-meter
VGA kabels - 10 meter
VGA-kabels-15-meter
VGA kabels - 15 meter
VGA-kabels-20-meter
VGA kabels - 20 meter
VGA-kabels-30-meter
VGA kabels - 30 meter
VGA-adapters
VGA adapters


Bezig met laden...

VGA kabels 

Een VGA kabel is een analoge kabel. Het wordt gebruikt om bijvoorbeeld een computer te verbinden met een PC-monitor. VGA kabels brengen beeld over. Hou er dus rekening mee dat u een aparte kabel moet gebruiken om geluid over te brengen. VGA  staat voor “Video Graphics Array” en is een internationale standaard voor het aansturen van beeldschermen.
 
VGA kabels worden dus gebruikt om een beeldscherm aan te sluiten. Er is in de loop der tijd een hoop verwarring ontstaan omtrent VGA kabels. Zo zijn er SVGA, UXGA en XGA kabels op de markt. In principe zijn deze VGA kabels allemaal voor het aansluiten van een beeldscherm. Het enige verschil bevindt zich in de beeldresolutie. De standaard resolutie voor VGA is 640 x 480 pixels. De andere soorten kabels hebben een hogere of lagere resolutie. De VGA kabels blijven allemaal een 15 pins connector hebben of een mini VGA connector. De mini VGA connector bezit 9 pins.

VGA adapters en omvormers

VGA verstuurt een analoog signaal. Tegenwoordig worden beelden echter steeds meer digitaal verstuurd. U kunt hier denken aan DVI, HDMI en Displayport.  Aangezien het niet vanzelfsprekend is om van bijvoorbeeld iets met VGA-aansluiting naar HDMI of DVI om te vormen zijn er speciale omvormers op de markt. De omvormers zetten het analoge signaal om naar een digitaal signaal.  U kunt bij om terecht om bijvoorbeeld een VGA naar HDMI of VGA naar DVI adapter te kopen.

VGA HDMI adapter

Een VGA HDMI adapter kunt u gebruiken om een analoge VGA aansluiting om te zetten naar een digitale HDMI aansluiting. Een VGA hdmi adapter is hiervoor erg handig. Met deze adapter wordt het signaal simpel omgezet, waardoor u van digitaal beeldsignaal kunt genieten. U heeft bijvoorbeeld een oude computer en deze wilt u met een nieuwe Smart-TV verbinden welke enkel een HDMI-poort heeft. De VGA HDMI adapter biedt uitkomst!
Verschillende lengtes VGA kabels
TVkabels.nl biedt veel verschillende kabellengtes aan, van korte snoertjes tot VGA kabels van 30 meter. Voor VGA kabels geldt, hoe langer de kabel, hoe minder goed het signaal wordt. Het betekent niet dat wanneer u een VGA kabel van 30 meter koopt dat de beeldkwaliteit helemaal slecht zal zijn, maar wel minder dan bijvoorbeeld een VGA kabel van 1,5 meter. Kies daarom de lengte die u nodig heeft. Er zijn ook VGA kabels beschikbaar die u kunt gebruiken om uw huidige VGA kabel te verlengen.
 
TVkabels.nl heeft bijvoorbeeld de volgende lengtes in het assortiment:
VGA kabel 5 meter
De VGA van 5 meter is een veel verkochte PC monitor kabel. Wij verkopen verschillende VGA kabels van 5 meter in diverse prijsklassen. Zo hebben wij een budget kabel in ons assortiment welke een prijs heeft van €12,95 en wij hebben een hoogwaardige kwaliteit PC monitor kabel van 5 meter met een prijs van €39,95. Bekijk de VGA kabels 5 meter direct in onze shop.
 
VGA kabel 10 meter
 
De VGA van 10 meter is een veel verkochte PC monitor kabel. Wij verkopen verschillende VGA kabels van 10 meter in diverse prijsklassen. Zo hebben wij een budget kabel in ons assortiment welke een prijs heeft van €16,95 en wij hebben een hoogwaardige PC monitor kabel van 10 meter met een prijs van €29,95. Bekijk de VGA kabels 10 meter direct in onze shop.

VGA kabel 15 meter
 
De VGA van 15 meter is een veel verkochte PC monitor kabel. Wij verkopen verschillende VGA kabels van 15 meter in diverse prijsklassen. Bekijk de VGA kabels 15 meter direct in onze shop.
 
VGA kabel 20 meter
 
De VGA van 20 meter is een veel verkochte PC monitor kabel. Wij verkopen verschillende VGA kabels van 20 meter in diverse prijsklassen. Zo hebben wij twee VGA kabels van 20 meter in het assortiment. De VGA kabels van 20 meter hebben een prijs van €34,95. Bekijk de VGA kabels 20 meter direct in onze shop. 

 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.